Chimotoivo Nederlands
Chimotoivo English
Chimotoivo Facebook
Chimotoivo Youtube
GDPR
Chimotoivo Alaskan Malamute

Chimotoivo Qiyara Wenona

Qiyara

Chimotoivo Qiyara Wenona "Yara" is een Alaskan Malamute teef die bij ons is geboren op 29 april 2017. Zij is een dochter van Kataum Inua's Tipsinartok. Qua uiterlijk heeft zij herkenbare zaken van zowel de mama als de papa meegekregen. Het karakter heeft zij volledig van de mama met de power van de papa.

De betekenis van haar naam: haar naam komt uit het inuit en is een samenvoegsel van Qiyara (zeer mooie) en Wenona (eerst geborene dochter). Dit was volgens ons de perfecte naam voor haar omdat zij ook een pup is uit het eerste nest wat bij ons is geboren. Zijzelf heeft nog 4 zusjes en 5 broertjes uit hetzelfde nestje.

Qua karakter heeft zij wel veel meegekregen van mama maar zij is nog minder vermoeibaar en nog energierijker, de nieuwsgierigheid is haar ook niet onbekend. Zij is nóg aanhankelijker naar haar gezin toe en dit toont ze ook door de vele likjes en kusjes. Indien nodig zal zij ook haar gezin verdedigen.


Door de gezondheidsuitslagen kan Yara niet worden gebruikt voor ons fokprogramma.

Showresultaten:

Meer showresultaten bekijken
1e Very Good
1e Very Good
1e Excellent
2e Excellent - RCAC - RCACIB
1e Excellent - BOB - Hopprinces
1e Very Good

Behaalde Titels:

Belgian Junior Champion 2018

Gezondheid

C
0
Clear 2018

Chimotoivo Alaskan Malamute

Wij trachten sterke en gezonde honden te fokken met zachte, stabiele karakters zonder agressie die mooi zijn gebouwd, werklustig rekening houdend met hun oorspronkelijke taak.

Contact

Rooms, Tom | +32 496/79 44 26
De Wilde, Whitney | +32 498/35 51 17