Chimotoivo Nederlands
Chimotoivo English
Chimotoivo Facebook
Chimotoivo Youtube
GDPR
Chimotoivo Alaskan Malamute

Kodah

Kodah Kodah is een siberische husky die geboren is op 5 mei 2011. Toen wij Kodah voor de eerste keer als pup zagen waren wij onmiddelijk verkocht, de kleur (roodbruin) van hem sprak ons enorm aan. De meeste rasgenoten kennen we in de zwart-witte kleur, nét daarom was het ook fijn om eens een kleur te zien die je minder vaak tegenkomt. Qua uitzicht was het echt een klein beertje zoals in de film 'Brother Bear', daarvan is ook zijn naam afkomstig; Kodah betekent grizzly bear.

Uit veiligheidsoverwegingen hebben wij hem ook laten castreren, dit om zeker geen ongewenste zwangerschappen te hebben met de Malamute('s), hierdoor is het ook niet mogelijk om met hem shows te lopen, maar als trouwe supporter gaat hij uiteraard altijd mee.

Kodah is een eigenzinnige, energievolle hond, daarom neemt Tom hem vaak mee om te mushen. Hij heeft toch altijd een lach op zijn gezicht waardoor het altijd fijn is om hem te zien.

Op zijn baasjes en zijn gezin is hij echt zeer erg gesteld; verdedigen zou hij doen... Dankzij zijn supporterservaring bij alle wedstrijden is contact met andere honden meestal geen probleem, katten daarentegen zijn een echte lekkernij om eens achter te zitten.

Wij hebben noodgewongen afscheid moeten nemen van Kodah op 16 april 2018.

Chimotoivo Alaskan Malamute

Wij trachten sterke en gezonde honden te fokken met zachte, stabiele karakters zonder agressie die mooi zijn gebouwd, werklustig rekening houdend met hun oorspronkelijke taak.

Contact

Rooms, Tom | +32 496/79 44 26
De Wilde, Whitney | +32 498/35 51 17