Chimotoivo Nederlands
Chimotoivo English
Chimotoivo Facebook
Chimotoivo Youtube
GDPR
Chimotoivo Alaskan Malamute

Kataum Inua's Tipsinartok

Nisha

Kataum Inua's Tipsinartok "Nisha" is een Alaskan Malamute teef die geboren is op 11 november 2014. Zij is bij ons in januari opgenomen in ons gezin. Het vertrek bij de mama, broertjes & zusjes viel goed mee. Ze paste zich zeer snel aan bij ons.

Nisha heeft op haar neus een klein sneeuwvlekje. De betekenissen van haar naam: Tipsinartok betekent zoveel als 'is grappig' en onze gekozen roepnaam Nisha wordt vertaald als 'nacht'.

Qua karakter is zij een vriendelijke, aanhankelijke hond, die na een verwelkoming toch soms liever de rust alleen opzoekt. Ook voor kinderen is zij superlief, dit kan meegegeven zijn door de generaties heen. Ze houd veel van de sport en zal er dan ook voor gaan. De shows die binnen doorgaan zijn minder haar ding. Ze werd ook wel omschreven als een levendige, eigenwijze maar toch evenwichtige pup.

Showresultaten:

Meer showresultaten bekijken
1e Excellent
1e Excellent - RCACIB
3e Excellent
1e Excellent
1e Excellent - BOS - CAC
1e Excellent - CAC

Behaalde Titels:

Belgian Junior Champion 2016
Belgian Beauty Champion 2018

Gezondheid

A
0
Clear 2018
Parental free

Nestjes

2017: Q-nest met Zulem Spanish Dancer
Chimotoivo Alaskan Malamute

Wij trachten sterke en gezonde honden te fokken met zachte, stabiele karakters zonder agressie die mooi zijn gebouwd, werklustig rekening houdend met hun oorspronkelijke taak.

Contact

Rooms, Tom | +32 496/79 44 26
De Wilde, Whitney | +32 498/35 51 17